Most is megéri a Vitaldepo Webáruházban többek között HerbaClass termékeket is vásárolni!

Vásárolj legalább 20.000 Ft értékben és a kosaradban legyen legalább 1db bármilyen HerbaClass termék is és mi AJÁNDÉKBA küldünk egy bordó színű nagy bevásárlótáskát, mely tuti a kedvenced lesz!

Akciónk apropója, hogy 4 éve Battonyán ünnepélyes keretek között átadták a HerbaClass termékeket gyártó üzemet, melyről weboldalunkon is beszámoltunk. Az elmúlt négy évben az első termékeket (a klasszikus természetes növényi kivonat, krém és őrlemény) további közel 30 termék követte. A régi, jól bevált 40-es kivonat és krém mellett nagyon sokan fogyasztják az Astragalus kivonatot is! Ezek termékek kuriózumok a hazai és nemzetközi piacon is! Az üzem gyártási kapacitása folyamatosan bővül, hogy ki tudják elégíteni a növekvő igényeket. Ez különösen fontos az ott élő embereknek, hisz egyre töb battonyainak jelent az ott végzett munkával szerzett jövedelem biztos megélhetést is egyben.

2021-ben sok-sok új HerbaClass termék született!
Köztük a 100%-os gyümölcsvelő tartalmú, magas antioxidáns tartalommal rendelkező RED és immuntámogató BLACK Syrup. A ginkgo biloba kivonatot is tartalmazó NEURO, a természetes vírusölő Propolisz, az optimális vércukorszint elérésében segítő gyógynövényeket tartalmazó DBTS-2, a nyugtató hatású gyógynövényekkel teli RELAX és légutak tisztításában segítségünkre lehető AIR Kivonatok.

Hogyan tudod megkapni az ajándékod?

Válaszd ki az általad megvásárolni szándékozott termékeket legalább 20.000 Ft értékben, legyen köztük legalább 1db HerbaClass termék is. Ezt követően a KOSÁR oldalon a KUPON kód részbe írbe az alábbi kódot:

 

 

 

Meddig érvényes ez az akció?

Ez az akció csak a Vitaldepo Webáruházban leadott rendelés esetén érvényes 2022. július 31-ig, vagy a rendelkezésünkre álló készlet erejéig. 

Ez a kupon más kuponnal együtt nem használható, de akciós termékek esetén is beváltható. Ez az akció kizárólag a Vitaldepo Webáruházban érvényes! PACKETA átvevőhelyre történő kézbesítés esetén 15.000 Ft-os, GLS-el történő házhozszállítás esetén 25.000 Ft-os vásárlási értéktől a csomag kiszállítása INGYENES!

A HerbaClass termékek teljes választékát itt találod webáruházunkban: https://vitaldepowebaruhaz.hu/termekkategoria/herbaclass/