Ayura KOLLAGÉNES cappuccino (17 adag)

Az Ayura KOLLAGÉNES cappuccino egyesíti a kávézás örömét a kollagén kedvező hatásaival, így segíti szervezetünk fiatalon tartását.

Ez a kiszerelés 17 adag egészségbarát cappuccino-t tartalmaz, melyet cukorbetegek és laktóz érzékenyek is fogyaszthatnak.

Egy capuccino ára csak 150 Ft!!

2.550 Ft

Aktuális kedvezmény a legalacsonyabb ár alapján: %

Az Ayura KOLLAGÉNES cappucino - egy tökéletes capuccino a fiatalos mosolyért! Ez egy rendkívül egészséges italt foglal magába, melynek segítségével egyszerre élvezhetjük a kollagén és a kávé szervezetünkre gyakorolt kedvező hatásait.

A KOLLAGÉN az emberi testben legnagyobb arányban előforduló fehérje, ami megtalálható a bőrben, a körmökben, a hajban, a csontokban, az izmokban, az inakban, a porcokban és az erekben is. A szervezet is termel kollagént, de a termelt mennyiség az idő előrehaladtával egyre csökken, majd általában 55-60 éves korunkra meg is szűnik. A kollagénpótlásról ezért már időben érdemes elkezdeni gondoskodni. A megfelelő mennyiség bejuttatásával sokat tehetünk egészségünkért.

A kollagén az alábbi egészségügyi hatásokkal rendelkezik:

  • erősíti a hajszálakat, segíthet megelőzni a hajhullást, a hajszálak töredezését,
  • erőssé, ellenállóbbá teheti a körmöket,
  • támogatja az izmok működését, regenerálódását,
  • gondoskodik az ízületek, porcok, inak, szalagok, csontok egészségéről,
  • harcol az öregedés ellen
  • közreműködhet a bőr feszességének, rugalmasságának megőrzésében.

A kollagén cappucinóba való adagolása ebben az esetben is praktikus megoldás, hiszen a kávézás jótékony hatásainak élvezése, kellemes élménye közben a kellő mennyiségű kollagént is bevihetjük szervezetünkbe.

Az Ayura KOLLAGÉNES cappuccino összetevői:

100% Arabica Coffee, Non Dairy Creamer, Collagen, Collagen Peptide, Collagen Tripeptide, Collagen Dipeptide, Acerola Cherry (Vitamin C), White Jelly Fungus, Grape seed extract, Rice ceramide, Vitamin A, Vitamin E, Co Q10, Stevia

  • 100 % Arabica Kávé: A legkiválóbb kávéfajta magjából készített kávé. Gondosan válogatott Arabica kávébabok, melyek ízben és aromában felülmúlnak bármely másik kávét. A kávé fogyasztása serkentő hatással van a központi idegrendszerre, a szívre és a véredényekre, vízhajtó hatása miatt pedig a vesére is. A csersav stimulálólag hat az érrendszerre, kitágítja az érfalakat.
  • Kollagén: Az emberi szervezetben az egyik legnagyobb arányban előforduló fehérje, ami természetes módon termelődik, idővel azonban egyre kevesebb képződik belőle. Nélkülözhetetlen szerepet tölt be többek között a bőr rugalmasságának biztosításában, a csontok, ízületek egészségének biztosításában, ezért nagyon fontos a kellő mennyiségben történő pótlása. Ez a termék halkollagént tartalmaz, ami ráadásul a legkönnyebben emészthető, és a szervezet számára legjobban hasznosuló kollagéntípus.

  • A-vitamin: Egy a zsírban oldódó vitamin, amelyet a legtöbben a szürkehályog megelőzésével, valamint a szürkületben való látással kapcsolnak össze, de fontos szerepe van a zavartalan növekedésben, a csontok és a fogak egészséges fejlődésében is.A C-vitaminnal együtt erős antioxidáns, védi a bőr kollagénját az oxidációtól, vagyis fiatalon tartja a bőrt. Jó hatású lehet a koleszterin-szintre és a keringési rendszerre.
  • C-vitamin: Fokozza az immunrendszer működését, növeli a fehérvérsejtek számát, ezzel fontos szerepet játszik a betegségek megelőzésében, valamint azok legyőzésében.
  • E-vitamin: Nagyon fontos antioxidáns, ezáltal megköti a szabad gyököket, védi a sejthártyát,véd az öregedéssel szemben.
  • Szőlőmag kivonat: Erős antioxidáns. A szabadgyököket megkötő hatása 18-szor jobb, mint a C-vitaminnak. Gyulladásgátló hatással bír, hasznos reumatikus és ízületi problémák esetén. Szépíti a bőrt és a hajat
  • Pálma tejpor: A capuccino krémességét, lágyságát, selymességét biztosító természetes összetevő, tökéletesen helyettesíti a tejet vagy tejszínt, ráadásul laktózmentes, így a laktózra érzékenyek is bátran fogyaszthatják. A pálmatejporban megtalálható további ásványi anyagok: vas, cink, kálium és nátrium.
  • Q10 koenzim: egy olyan molekula, amelynek alapvető szerepe van a szervezet energiaszintjének fenntartásában, csökkenti a káros szabadgyökök képződését, ami általános antioxidáns hatásának tudható be. Az életkor növekedésével mennyisége csökken, ezért pótlása fontos.
  • Acerola: C- és A-vitaminban, valamint káliumban és magnéziumban rendkívül gazdag cseresznye fajta. Jótékony hatással van a bőrre, de magas koleszterinszint, vérszegénység, cukorbetegség és reumás betegségek esetén is érdemes fogyasztani.
  • Rizs kivonat: A ceramidok olyan lipidek, amelyek a bőr védőrétegének, valamint nedvességtartamának védelméért felelősek, továbbá segítik a bőr védelmét a külső hatásokkal szemben. Ha nincs jelen megfelelő arányban, az kiszáradást, viszketést, irritációt idézhet elő.
  • Hyaluron: Egy olyan természetes, nagy molekulájú szénhidrát, ami az emberi testben vízmegkötő, az ízületekben, izmokban a síkosításért felelős anyag. Leginkább a térdfájdalmak, ízületi kopások enyhítésére használják, de különböző bőrgyógyászati problémák (bőrsérülések, ráncosodó bőr, stb.) esetén is előnyös tulajdonságokkal bír.
  • Ezüst rezgőgomba: B2-vitamin, D-vitamint, B1-vitamint, B6-vitamint, folsavat, niacint, pantoténsavat, ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmaz, éppen ezért egészség gombának is szokták nevezni. A létfontosságú gombát Japánban elsősorban az érszűkület természetes kezelésére használják, ugyanis csökkenti a koleszterinszintet, segít megelőzni a vérrögök kialakulását, támogatja a vérkeringési rendszert, segít fenntartani a vérerek falának rugalmasságát. Magas rosttartalma miatt kedvezően hat a bélrendszerre, segít a székrekedésben, de a menstruációs panaszokat is enyhíti. Az antioxidánsokban gazdag növény kivonata szépségápolás szempontjából azonban még fontosabb, elsősorban extrém hidratáló hatása miatt. A népszerű összetevő saját súlyának akár ezerszeresét is megtartja vízből, bőrgyógyászok szerint pedig ennek a képességnek köszönheti, hogy hatása vetekszik a hialuronsav erejével. Ez azért lehetséges, mert a gomba fő komponensei a mannose, xylose és glucuronic acid cukormolekulák, utóbbi a hialuronsav fő alkotóeleme, magyarán innen ered a vízmegkötő tulajdonság.
  • Stevia: Egy kalóriamentes növényi eredetű természetes édesítőszer. Nem emeli a vércukorszintet, tehát cukorbetegek is nyugodt szívvel használhatjá

Elkészítési javaslat: a tasak tartalmát öntse 50-150 ml meleg vízbe, vagy esetleg tejbe, majd keverje el.

Származási helye: Thaiföld

Forgalmazza: Ayura Herbal Kft., Debrecen

Csomagolás: egy dobozban 17 adag található

Netto tömege: 250g

Minőségét megőrzi: a csomagoláson feltünteti időpontig, nap/hónap/év

Tárolása: száraz, hűvös helyen

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ayura KOLLAGÉNES cappuccino (17 adag)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kosár

Dr. Dóda Ildikó

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!