Bio Ganoderma őrlemény 10g

Fülöpjakabi Bio gomba logó

Gyöngyösi féle Bio Ganoderma őrlemény 100%-os tisztaságú, ellenőrzött magyar biogazdálkodásból származó gluténmentes termék. 

3.190 Ft
Egységár: 319 Ft /g

fülöpjakabi Bio Ganoderma őrlemény Gyöngyösi Sándor ellenőrzött, vegyszer mentes biogazdálkodásából származó, szárított, majd őrölt, 100%-ban ganodermát tartalmazó magyar termék!

Ganoderma gyógygomba (pecsétviaszgomba, reishi, ganoderma lucidum) az egyik legismertebb és legnépszerűbb gyógygomba világszerte. A tradicionális keleti medicina (Japán és Kína) több ezer éve alkalmazza.

A Bio Ganoderma őrleményt joghurtbakefirbe, vagy akár kávéba, teába érdemes beletenni és elfogyasztani. Főzéshez használni nem célszerű, mivel a gombában lévő hatóanyagok lebomolhatnak! Amennyiben a joghurtot választja, érdemes a bio joghurt porkultúrából a házilag előállított joghurtot használni, mely garantáltan színezék és adalék mentes!

Főzéshez használni nem célszerű, mivel a gombában lévő hatóanyagok lebomolhatnak!

A Ganoderma gomba mellé napi 500-1000 mg C-vitamin fogyasztása ajánlott.

Mellékhatás: mint mindenre, a gomba készítményekre is lehetséges, hogy valaki érzékeny, bár szerencsére ez csak nagyon ritkán fordul elő. Éppen ezért mindig érdemes kis mennyiséggel kezdeni a használatát, hisz az allergiás reakció már nagyon kicsi mennyiség bevitele esetén is látható. Amennyiben allergiás reakciót tapasztal a gomba használata kapcsán, azonnal hagyja abba alkalmazását.

Termelő: Gyöngyösi Sándor biogazda

Netto tömeg: 10 g

Gyártja és forgalmazza: Gyöngyösi és Társai Kft. 6116 Fülöpjakab, Tanya 628.

BIO ellenőrző hatóság: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01 EU mezőgazdaság

A Gyöngyösi és Társai Kft által forgalmazott termékek BIO Tanúsítványának száma: 144528123, mely 2025.01.31-ig érvényes, és az ellenőrző hatóság honlapján lekérhető:  https://hu-oko-01.hu/ACM/faces/form/portal/certification/certsearch.xhtml

Minőségét megőrzi: az üvegen feltüntetett időpontig.

Figyelem! Véralvadásgátló gyógyszerrel való együtt adása a vérzés veszélyét fokozhatja, ezért csak fokozott odafigyelés esetén javasolható az együttes használatuk! Kérje orvos-természetgyógyászunk tanácsát. Az élelmiszerek, így a gyógygomba őrlemények is, nem rendelkeznek gyógyító hatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

Gluténmentes termék! A gluténmentesség igazolása ide kattintva tekinthető meg: Glutén-mentesség-igazolása

 

Hogy készül a ganoderma tea? Gyöngyösi Sándor megmutatja:

https://www.youtube.com/watch?v=XlIGhtowfAc

További információk

Tömeg 10 g