Bio Ganoderma őrlemény 10g

Fülöpjakabi Bio gomba logó

Gyöngyösi féle Bio Ganoderma őrlemény 100%-os tisztaságú, ellenőrzött magyar biogazdálkodásból származó gluténmentes termék. 

3.190 Ft

Aktuális kedvezmény a legalacsonyabb ár alapján: %

fülöpjakabi Bio Ganoderma őrlemény Gyöngyösi Sándor ellenőrzött, vegyszer mentes biogazdálkodásából származó, szárított, majd őrölt, 100%-ban ganodermát tartalmazó magyar termék!

Ganoderma gyógygomba (pecsétviaszgomba, reishi, ganoderma lucidum) az egyik legismertebb és legnépszerűbb gyógygomba világszerte. A tradicionális keleti medicina (Japán és Kína) több ezer éve alkalmazza.

A Bio Ganoderma őrleményt joghurtbakefirbe, vagy akár kávéba, teába érdemes beletenni és elfogyasztani. Főzéshez használni nem célszerű, mivel a gombában lévő hatóanyagok lebomolhatnak! Amennyiben a joghurtot választja, érdemes a bio joghurt porkultúrából a házilag előállított joghurtot használni, mely garantáltan színezék és adalék mentes!

Főzéshez használni nem célszerű, mivel a gombában lévő hatóanyagok lebomolhatnak!

A Ganoderma gomba mellé napi 500-1000 mg C-vitamin fogyasztása ajánlott.

Mellékhatás: mint mindenre, a gomba készítményekre is lehetséges, hogy valaki érzékeny, bár szerencsére ez csak nagyon ritkán fordul elő. Éppen ezért mindig érdemes kis mennyiséggel kezdeni a használatát, hisz az allergiás reakció már nagyon kicsi mennyiség bevitele esetén is látható. Amennyiben allergiás reakciót tapasztal a gomba használata kapcsán, azonnal hagyja abba alkalmazását.

Gyártja és forgalmazza: Gyöngyösi és Társai Kft. 6116 Fülöpjakab, Tanya 628.

Ellenőrzi: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

Minőségét megőrzi: az üvegen feltüntetett időpontig.

Kép: a képen a 20g-os és a 10 g-os Bio ganoderma őrlemény is látható!

Figyelem! Véralvadásgátló gyógyszerrel való együtt adása a vérzés veszélyét fokozhatja, ezért csak fokozott odafigyelés esetén javasolható az együttes használatuk! Kérje orvos-természetgyógyászunk tanácsát. Az élelmiszerek, így a gyógygomba őrlemények is, nem rendelkeznek gyógyító hatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

Gluténmentes termék! A gluténmentesség igazolása ide kattintva tekinthető meg: Glutén-mentesség-igazolása

 

Hogy készül a ganoderma tea? Gyöngyösi Sándor megmutatja:

https://www.youtube.com/watch?v=XlIGhtowfAc

Kosár

Dr. Dóda Ildikó

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!