Akció!

ILZSU étrend-kiegészítő 100 ml

3.590 Ft 1.990 Ft

A flavonoid tartalmú étrend-kiegészítők rendszeres fogyasztása elősegíti a szervezet általános védekezőképességét, a polifenolos vegyületek megelőzik különféle betegségek kialakulását, így az egészségvédelemben egyértelmű a szerepük.

Lejárati idő: 2020. június 17.

 

Elfogyott

Leírás

Az ILZSU étrend-kiegészítő 7 gondosan összeválogatott gyógynövény hatóanyagai az érlelés során kioldódnak, ezáltal a készítmény flavonoidban, növényi antioxidánsokban gazdag. A flavonoid tartalmú étrend-kiegészítők rendszeres fogyasztása elősegíti a szervezet általános védekezőképességét, a polifenolos vegyületek megelőzik különféle betegségek kialakulását, így az egészségvédelemben egyértelmű a szerepük.

Az ILZSU étrend-kiegészítő magas flavonoid tartalmának köszönhetően, nagyban hozzájárulhat az immunrendszer megfelelő működéséhez, segítve az apoptózis elindulását. A sejthalál utasítása származhat az immunrendszer sejtjeitől, ezen esetben a folyamat célja a fertőzött sejt elpusztítása, s így a kórokozó terjedésének megállítása. A flavonoidok kedvező hatásai daganatellenes, mutáció elleni, gyulladáscsökkentő, cukorbetegség elleni, allergiaellenes és egyéb hatások. Kutatások leginkább a flavonoid antioxidánsok tulajdonságait vizsgálták. Cukorbetegségben szenvedőknél eredményes lehet, mind a I-es és II-es típusú betegeknél tartós fogyasztása esetén  magas vércukor értékek elmaradhatnak.

Összetevői: Cseregalagonya, fekete ribiszke, kerti körömvirág, kövér porcsin, kukorica bajusz, lenmag, aloe vera, étkezési alkohol,desztillált víz.

Hozzáadott színezéket vagy aromát nem tartalmaz.

A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!
Tárolás: szobahőmérsékletlen

Gyártó: Skin-Magic Kft.
Forrás: Skin-Magic Kft.

Figyelem! Ez a termék étrend-kiegészítő, gyógyító hatással nem rendelkezik. Használata nem helyettesíti a helyes életmódot és a vegyes étrendet.

Riport a Duna TV-n Varga Péterné feltalálóval: https://www.youtube.com/watch?v=Cviy73mqA8E

A termék 2008-ban nemzetközi díjat nyert,
2009-ben arany fokozatú elismerést kapott.

Érdekelhetnek még…

AUGUSZTUSI VITAMIN VÁLASZTÁS! 

219 Ft helyett most 1 Ft-ért teheted a kosaradba

a Swiss vitamins egyik italát:

https://vitaldepowebaruhaz.hu/bolt/ajandek-termek/swiss-vitamins-ital-1db/  

Holler Box
×

Segíthetek?

Üdvözöljük! Ha bármilyen kérdése felmerül, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Amennyiben a chat ablakon küld üzenetet, kérjük a honlapot ne zárja be a válaszunkig. Ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9-15 óra között telefonon is hívhatja a +36-70-3222746-os számon vagy az info@vitaldepo.hu címen is elér bennünket.

× Segíthetek?