Pomi-T kapszula (60x)

Pomi-T természetes alapanyagokat tartalmazó, klinikai vizsgálati eredménnyel igazol hatékonysággal rendelkező készítmény prosztata problémával küzdő betegeknek.

FIGYELEM! Jelenleg kifogytunk a készletünkből, a következő szállítmány még nem tudjuk mikor várható Angliából a COVID helyzet miatt. Jelenleg csak előrendelést veszünk fel, utánvételes fizetéssel!

12.390 Ft

Elfogyott

Kategória: Címkék: ,

A Pomi-T kapszula egy étrend-kiegészítő, amely 4 teljes értékű élelmiszerben természetes körülmények között előforduló növényi polifenolok széles skáláját tartalmazza tisztított, majd a napi felvételt kényelmesen elősegítő formában.

A Pomi-T® nem gyógyszerkészítmény, de abban az egyedülálló helyzetben van, hogy az egyetlen olyan polifenolokban gazdag táplálékkiegészítő, melynek hatékonyságát egy ország kormánya által támogatott, nagy méretű (azaz statisztikailag bizonyító erejű) tudományos vizsgálat eredményei támasztják alá. E vizsgálat eredményeiről beszámoltak a világ legrangosabb rákkutatási konferenciáján, az ASCO-n is (Chicago, 2013).

A Pomi-T összetevői:

  • gránátalma (Pumica granatum L. mag és teljes gyümölcs)
  • zöldtea (Camellia sinensis, levél 5:1)
  • brokkoli (Braasica oleracea virágok és szár)
  • kurkuma (Curcuma long, gyökér)
Tisztított hatóanyagok 1 kapszula 2 kapszula
Brokkoli (Brassica oleracea), virágok és szár 150 mg 300mg
Kurkuma (Curcuma longa) gyökér 150 mg 300mg
Gránátalmamag (Pumica granatum L.) mag és teljes gyümölcs 150 mg 300mg
Zöldtea kivonata (Camellia sinensis) levél 5:1 30 mg
(ami 150 mg-mal egyenértékű)
300mg
(ami 300 mg-mal egyenértékű)

Csomagolás:  60 db kapszula, műanyag flakonban

Pomi-T javasolt napi adagja: 2x1 kapszula

gránátalma, a zöld tea, a brokkoli és a kurkuma elegyét egy tudósokból és élelmezéstudománnyal foglalkozó szakemberekből álló, egy élvonalbeli brit onkológus által vezetett csoport választotta ki az Egyesült Királyságban publikált laboratóriumi és klinikai adatok átfogó értékelése alapján.

Gyártás: A készítményt az Egyesült Királyságban gyártják, az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hatósága (FDA) és az Európai Unió legszigorúbb minőségbiztosítási szabályainak megfelelően, „házon belül” végzett tisztasági és valódiságvizsgálat mellett. Nem tartalmaz színezékeket, ízesítőanyagokat, tartósítószereket, tömegnövelő vagy kelátképző szereket. A készítmény (a kóser és a halal étkezési szabályoknak megfelelő) zselatinkapszulában kerül forgalomba.

Gyártja: Power Health Products Ltd.
Forgalmazza: Fito-Gold Kft.

OETI regisztrációs száma: 13476/2013

Figyelem! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet, és az egészséges életmódot. Hűvös, száraz, helyen tartandó, közvetlen napfénytől védve. Gyermekek elöl elzárva kell tartani!

pomi-t-slide-20140320

Kosár

Kövess minket a Facebookon!

 
Dr. Dóda Ildikó