fin Remasacaps kapszula (72x)

Remasacaps kiváló minőségű késői laskagomba-kivonatot tartalmaz, mely béta-glükánt, és főleg természetes B-vitaminokat ( B2,3,12) tartalmaz koncentráltan.

Szállítási idő: 5-7 nap

10.290 Ft

Kategória: Címkék: ,

Remasacaps kiváló minőségű késői laskagomba-kivonatot tartalmaz (Pleurotus ostreatus). A hagyományos kínai gyógyászatban több mint háromezer éve használják.

késői laskagomba természetes forrása a béta-glükánoknak, számtalan vitaminnak és ásványi anyagnak, melyek jótékony hatással vannak a szervezetre és annak vitalitására. Emellett rostanyagot is tartalmaz, mely kedvező hatással van a bél perisztaltikájára. Hatóanyagainak köszönhetően a késői laskagomba természetes módon támogatja a szervezet megfelelő működését, hatékony segítség lábadozás idején, energiát ad a szervezetnek és rostanyag forrásnak is kiváló.

Miért éri meg fin Remasacaps-t fogyasztani?

A laskagomba száz grammja a B-vitamin csoportból egy felnőtt napi szükségletének húsz százalékát, a B2 (ribofalvin) 35-40 százalékát , a B3 (niacin) majdnem az egész napi szükségletet tartalmazza; folsavtartalma, amely a B12-vitamin felszívódását segíti elő, a teljes napi szükségletet biztosítja.

Csomagolás: 72 kapszula

Adagolás: 2 x 1 kapszula naponta, étkezés után bő folyadékkal fogyasztva

Egy tabletta hatóanyaga: 152 mg szárított kései laskagomba

Figyelem! Az étrend-kiegészítő 3 éven aluli gyerekeknek nem ajánlott.
Gyermekek elől gondosan elzárandó. Ne lépje túl a napi ajánlott mennyiséget.
Az étrendkiegészítő nem helyettesítheti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Gyártó: Hankintatukku Oy, Karkilla, Finnország
Forgalmazza (importálja): Finclub Hungary Kft.

OÉTI notifikációs szám: 7933/2010
OÉTI által zöldpipával jelölt termék

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„fin Remasacaps kapszula (72x)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .