Bio Ganoderma őrlemény 20g

Gyöngyösi féle bio Ganoderma őrlemény 100%-os tisztaságú, ellenőrzött magyar biogazdálkodásból származó gluténmentes termék.

 

 

5.190 Ft
Egységár: 260 Ft /g

Legalacsonyabb árunk az elmúlt időszakban: 5190 Ft

Aktuális kedvezmény a legalacsonyabb ár alapján: 0%

fülöpjakabi Bio Ganoderma őrlemény Gyöngyösi Sándor ellenőrzött, vegyszer mentes biogazdálkodásából származó, szárított, majd őrölt, 100%-ban ganodermát tartalmazó magyar termék!

Ganoderma gyógygomba (pecsétviaszgomba, reishi, ganoderma lucidum) az egyik legismertebb és legnépszerűbb gyógygomba világszerte. A tradicionális keleti medicina (Japán és Kína) több ezer éve alkalmazza.

A Bio Ganoderma őrleményt bio joghurtba  vagy akár kávéba, teába érdemes beletenni és elfogyasztani. Főzéshez használni nem célszerű, mivel a gombában lévő hatóanyagok lebomolhatnak! Amennyiben a joghurtot választja, érdemes a bio joghurt porkultúrából a házilag előállított joghurtot használni, mely garantáltan színezék és adalék mentes!

A Ganoderma gomba mellé napi 500-1000 mg C-vitamin fogyasztása ajánlott.

Gyártja és forgalmazza: Gyöngyösi és Társa Kft, Fülöpjakab
Termelő: Gyöngyösi Sándor biogazda
Töltő tömeg: 20 g 

Ellenőrző hatóság: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01 EU mezőgazdaság, melynek weboldalán a Gyöngyösi és Társai Kft által forgalmazott termékek BIO Tanúsítványa lekereshető.

A Gyöngyösi és Társai Kft által forgalmazott gyógygomba termékek BIO Tanúsítványának száma: 135010122, mely ide kattintva nézhető meg: eMT_gyongyosi_es_tarsai_kft_135010122_87918-22_hiteles

Minőségét megőrzi: az üvegen feltüntetett időpontig

Figyelem! Véralvadásgátló gyógyszerrel való együtt adása a vérzés veszélyét fokozhatja, ezért csak fokozott odafigyelés esetén javasolható az együttes használatuk! Kérje orvos-természetgyógyászunk tanácsát. Az élelmiszerek, így a gyógygomba tartalmú őrlemény is, nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyító hatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Használatuk nem helyettesíti az orvosi kezelést, maximum kiegészítheti azt. Allergia előfordulhat, ebben az esetben azonnal hagyja abba a gomba fogyasztását. 

Gluténmentes termék! A gluténmentesség igazolása ide kattintva tekinthető meg: Glutén-mentesség-igazolása

 

Hogy készül a ganoderma tea? Gyöngyösi Sándor megmutatja:

https://www.youtube.com/watch?v=XlIGhtowfAc

 

 

További információk

Tömeg 20 g

Kosár

Kövess minket a Facebookon!

 
Dr. Dóda Ildikó