Bio Ganoderma őrlemény 20g

Gyöngyösi féle bio Ganoderma őrlemény 100%-os tisztaságú, ellenőrzött magyar biogazdálkodásból származó gluténmentes termék ÚJ, TERMÉSZETBARÁT csomagolásban.

 

 

5.190 Ft
Egységár: 260 Ft /g

fülöpjakabi Bio Ganoderma őrlemény Gyöngyösi Sándor ellenőrzött, vegyszer mentes biogazdálkodásából származó, szárított, majd őrölt, 100%-ban ganodermát tartalmazó magyar termék!

Ganoderma gyógygomba (pecsétviaszgomba, reishi, ganoderma lucidum) az egyik legismertebb és legnépszerűbb gyógygomba világszerte. A tradicionális keleti medicina (Japán és Kína) több ezer éve alkalmazza.

A Bio Ganoderma őrleményt bio joghurtba  vagy akár kávéba, teába érdemes beletenni és elfogyasztani. Főzéshez használni nem célszerű, mivel a gombában lévő hatóanyagok lebomolhatnak! Amennyiben a joghurtot választja, érdemes a bio joghurt porkultúrából a házilag előállított joghurtot használni, mely garantáltan színezék és adalék mentes!

A Ganoderma gomba mellé napi 500-1000 mg C-vitamin fogyasztása ajánlott.

Gyártja és forgalmazza: Gyöngyösi és Társa Kft, Fülöpjakab
Termelő: Gyöngyösi Sándor biogazda
Töltő tömeg: 20 g

BIO ellenőrző hatóság: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01 EU mezőgazdaság

A Gyöngyösi és Társai Kft által forgalmazott termékek BIO Tanúsítványának száma: 144528123, mely 2025.01.31-ig érvényes, és az ellenőrző hatóság honlapján lekérhető:  https://hu-oko-01.hu/ACM/faces/form/portal/certification/certsearch.xhtml

Minőségét megőrzi: a tasakon feltüntetett időpontig

Figyelem! Véralvadásgátló gyógyszerrel való együtt adása a vérzés veszélyét fokozhatja, ezért csak fokozott odafigyelés esetén javasolható az együttes használatuk! Kérje orvos-természetgyógyászunk tanácsát. Az élelmiszerek, így a gyógygomba tartalmú őrlemény is, nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyító hatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Használatuk nem helyettesíti az orvosi kezelést, maximum kiegészítheti azt. Allergia előfordulhat, ebben az esetben azonnal hagyja abba a gomba fogyasztását. 

Ez a termék laktózmentes, gluténmentes, tartósítószermentes és adalékmentes!

Gluténmentes termék! A gluténmentesség igazolása ide kattintva tekinthető meg: Glutén-mentesség-igazolása

 

Hogy készül a ganoderma tea? Gyöngyösi Sándor megmutatja:

https://www.youtube.com/watch?v=XlIGhtowfAc

 

 

További információk

Tömeg 20 g

Kosár

Kövess minket a Facebookon!

 
Dr. Dóda Ildikó