Megbízható Bolt lettünk, immáron harmadszor! 

A 11 egészséges terméket áruló Megbízható Boltból kettő a mi webáruházunk, hisz a Vitaldepo mellett a Gombakirály is elnyerte az idén ezt a megtisztelő címet!! De mit is jelent mind ez valójában? Miért is érdemes Megbízható Boltban vásárolni?

Az elmúlt években hihetetlen tempóval fejlődött az interneten történő értékesítés. Míg a hagyományos bolti értékesítés évről évre csökkenő tendenciát mutat (pl. nekünk elég itt Szeged Belvárosában szétnéznünk, hogy lássuk, hány üzlet cserélt gazdát az elmúlt években, és hány tudott talpon maradni a gazdasági válság közepette), addig az internetes értékesítés folyamatosan és megállíthatatlanul növekszik. Éppen ezért igen sokan nyitottak a neten webáruházat az utóbbi években, de a webshopok nagy része amilyen gyorsan létrejött, ugyan olyan gyorsan el is tűnt az éterben. Pontosabban fogalmazva nagyon sok megtalálható még most is a neten (én ezeket csak fantom webshopoknak hívom), de nem foglalkoznak velük már napi szinten gazdáik: nem figyelnek már rá, hogy jött-e rendelés, vagy sem, nem olvassák már napi szinten leveleiket, nincs folyamatosan működő ügyfélszolgálatuk, akik segítenének a webshopban vásárlók kérdéseinek megválaszolásában, mert a sikertelenség miatt belefáradtak a munkába és már régen mást csinálnak….csak ezt elfelejtették kiírni nekünk. A legdurvább hiba, amivel még most is gyakran találkozom: nem adják meg a webshopot üzemeltető cég nevét, elérhetőségét, s akit keresnem kellene, ha problémám adódna a vásárlás során. Ilyen webshopban soha ne vásároljanak! Szerintem nem szükséges megmagyaráznom, miért!

Egy felmérés szerint az interneten üzemelő boltok kb. 70%-ának forgalma évi 5 millió Ft alatti. Ezek azok a webshopok, amikről most beszéltem. A maradék 30% az, akik növekednek. S mi ebbe a 30 %-a tartozunk bele! Ez azt jelenti, hogy a weben lévő 10 boltból kb. 7 webáruházban nem lesz részünk gyors, korrekt kiszolgálásban!

Az interneten történő vásárlás egy erőteljesen bizalmi dolog! Szeretjük a pénzünket olyan helyre átutalni, ahol tudjuk, hogy cserébe meg is kapjuk érte a megrendelt terméket. Szeretjük, ha azt is tudjuk, hogy ha a csomag átvétele után rájövünk, hogy még sem ezt a terméket kellett volna megvennünk, visszaküldhetjük és visszaküldik a termék és a szállítás árát is! Hisz erről szól a visszavásárlási garancia (persze ez csak bontatlan termékekre vonatkozik, mert a megkóstolt, de nem ízlő csokoládét sem veszik vissza tőlünk egyik boltban sem)! Szeretjük, ha egy idő után, már személyes ismeretség nélkül, telefonon keresztül is megismernek minket és tudják mit szoktunk rendszeresen rendelni, melyik posta pontra kérjük a szállítást stb. Azt meg főleg szeretjük, ha van olyan segítő szakember is, akit bármikor fel lehet hívni, ha felmerül bennünk egy olyan kérdés, melyet senkivel sem tudunk megbeszélni!

A Megbízható Bolt cím azt jelenti, hogy aki nálunk vásárol biztonságban van! S ez talán az egészségünk védelmét szolgáló készítmények vásárlásánál még az átlagosnál is fontosabb! Válogatott termékkínálatunkban megbízható gyártótól származó, kiváló minőségű termékek szerepelnek. Ezen kívül minden – webáruházakra vonatkozó- törvényi előírást betartunk, minden garanciális követelménynek megfelelünk, megfelelő ügyfélszolgálatot működtetünk -köszönet Szabó Kati ügyfélszolgálat vezetőnek ezúton is érte-, s a leglényegesebb, hogy azt a terméket, amit megrendelünk, nagy valószínűséggel elég gyorsan meg is kapjuk, de ha még se lenne raktáron, felhívjuk a vásárlónkat és tájékoztatjuk a megrendelt termék érkezésének időpontjáról! S ha bizonytalanok esetleg a vásárlóink abban, hogy az Ő problémájukra melyik termék használata is lenne a legmegfelelőbb megoldás, mi abban is szívesen segítünk! Ezek vagyunk mi!

Prémium termékválaszték – megbízhatóság – segítőkészség – gyorsaság – biztonság!

Köszönjük az eddigi bizalmukat! Továbbra is várjuk Önöket webshopunkba éjjel-nappal!

Vitaldepo Webáruház csapata

További infókat itt találnak a Megbízható Boltokról: 
https://megbizhatobolt.hu/webaruhazak/itemlist/category/15-egeszseg