Zöld Hétfő! Minden hónap első hétfőjén a nálunk vásárolt árut mi INGYEN szállítjuk ki vásárlóinknak, mert nekünk fontos a környezetünk!

Mindenki tudja, hogy a tömegközlekedés környezetbarátabb, mint ha autóval közlekedünk.

De vajon azt is tudja mindenki, hogy az online vásárlás azonos okok miatt sokkal környezetbarátabb, mint a hagyományos bolti vásárlás?

Tudtad, hogy egy futár átlagosan 80-120 darab terméket visz házhoz? Tudtad, hogy 24-szer kevesebb CO2 kibocsátással jár az online vásárlás a hagyományos bolti vásárláshoz képest? Még belegondolni is szörnyű, hogy ha ezekért a termékekért a vásárlók a saját autóikkal mennének el, akkor mekkora is ez a környezetszennyezés. 

Szeretnénk megértetni az emberekkel, hogy a webáruházban történő online vásárlás sokkal környezetbarátabb, mint elautózni egy bevásárlóközpontba. Ráadásul még olcsóbb is. Így évente több ezer tonnával kevesebb CO, CO2 és korom jutna a levegőbe. Legfontosabb célunk, hogy ezt a lehetőséget minél többen megismerjék, hiszen ezzel nagyon sokat tehetünk a környezetünkért, ráadásul a magas üzemanyagárak miatt ez sokkal gazdaságosabb is. A Zöld Hétfő megálmodói azzal a céllal hozták létre mozgalmukat, hogy minél több ember figyelmét ráirányítsák arra, hogy ha interneten keresztül vásárolnak, ezzel is rengeteget tudnak tenni környezetük védelméért! A Vitaldepo Kft. több szinten is csatlakozott a környezetvédelemhez, mert számunkra ez kiemelkedően fontos projekt! 

ingyen szállítással a környezetvédelemért

 

Vásárolj az interneten, védd a környezeted!

 

Minden hónap első hétfőjén zöld hétfő van webáruházunkban, azaz ingyen szállítjuk házhoz az internetes webshopunkon keresztül megvásárolt termékeket, így aki autóval ment volna vásárolni, ezen a napon az internetről rendelhet és még szállítási költséget sem kell fizetnie.

Ettől azt várjuk, hogy sikerül visszaszorítani a porszennyezést és a káros anyag kibocsátást.

Mert nekünk fontos a környezetünk és ezzel együtt  fontos a Te egészséged!

HA TE IS SZERETNÉD MEGÓVNI A KÖRNYEZETEDET A FELESLEGES SZENNYEZŐDÉSEKTŐL, OSZD MEG EZT AZ FONTOS INFÓT BARÁTAIDDAL!

A ZÖLD HÉTFŐ mozgalomhoz webáruházunk is csatlakozott, bővebb információt az alábbi oldalunkon olvashatsz:

 https://vitaldepowebaruhaz.hu/zold-hetfo-napok/

Címlap